Sortering af læremidler på listen 'FAVORITTER' - (lærer, elev)

Det er muligt at sortere ens favoritter i en ønsket rækkefølge.

Dette gøres ved at trykke på "tandhjulet" i favoritpanelet.

Herefter bliver sortering aktiveret. Det er muligt at trække de enkelte menupunkter op og ned, som du ønsker.

Når din sortering er i den ønskede rækkefølge, så tryk på "gem" knappen. Hvis du fortryder, kan du trykke på "annuller", så nulstilles rækkefølgen til udgangspunktet.