Sortering af læremidler på listen 'FAVORITTER' - (lærer, elev)

Det er muligt at sortere/omrokere ens favoritter i en ønsket rækkefølge.

Dette gøres ved at klikke på funktionen "SORTÉR DINE FAVORITTER"

hvorefter hver favorit får en sorteringspil aktiveret.

Sorteringspilen ser således ud

og ved at klikke på denne får du mulighed for at trække favoritten til ny placering på din favoritoversigt.

Når din sortering er i den ønskede rækkefølge, så tryk på "AFSLUT SORTERING"

Bemærk at hvis du har forløb hvor du har angivet en holdbetegnelse vil disse favoritter automatisk grupperes i samme favoritgruppe med holdbetegnelsen som overskrift.