Sortering af læremidler på listen 'FAVORITTER' - (lærer, elev)

Det er muligt at sortere/omrokere ens favoritter i en ønsket rækkefølge.

Dette gøres ved at klikke på funktionen "SORTÉR MINE FAVORITTER"

Herefter åbnes en ny side med hhv. en liste over favoritmapper og en liste over favoritter der ikke er flyttet til en navngiven mappe.

Du kan vælge Opret ny favoritmappe for at oprette en ny mappe med favoritter.

Herefter kan du åbne mappen ved at klikke på denne og herefter trække og slippe de af dine favoritmaterialer som skal placeres i denne mappe.

Når du er færdig med sorteringen kan du vælge "AFSLUT SORTERING".

Sorteringspilen ser således ud

og ved at klikke på denne får du mulighed for at trække favoritten til ny placering på din favoritoversigt.

Når din sortering er i den ønskede rækkefølge, så tryk på "AFSLUT SORTERING"

Bemærk at hvis du har forløb hvor du har angivet en holdbetegnelse vil disse favoritter automatisk grupperes i samme favoritgruppe med holdbetegnelsen som overskrift.