Find din aktiveringskode (lærer)

Hvis du har et iPraxisforløb liggende under Favoritter (læs mere omkring Favoritter her), kan du dele det med dine elever eller kolleger ved at give dem en aktiveringskode.

Følg denne vejledning for at finde din aktiveringskode.

1. Log ind på praxisOnline

2. Find dit ønskede iPraxisforløb under Favoritter i venstre side

3. Hold musen over titlen på forløbet, og du får adgang til knappen 'Mere'. Klikker du på denne knap, kommer du til læremidlets informationsside.

4. På informationssiden kan du finde dine aktiveringskoder til både lærere og elever.

Du kan læse mere om aktivering af licens ved brug af kode her.