Gruppevalg (simpel) (lærer)

Hvis du gerne vil lade elever selv danne grupper til eksempelvis en afleveringsopgave, kan du bruge funktionen "Gruppevalg (simpel).

Sådan gør du:

1. Opret en ny aktivtet af typen "Gruppevalg" simpel og giv aktiviteten et sigende navn eksempelvis "Projektgrupper uge 42".

2. Tilføj en aktivitet, hvor eleverne skal arbejde i grupper - eksempelvis en opgave.

3. Under "Indstillinger for gruppeaflevering" vælger "De studerende aflevere i gruppe"  "Ja" og under gruppering vælger du den gruppering, du lige har oprettet.