Support - kanaler og dokumentation

Såfremt du oplever en problemstilling som er relateret til brugen af vores produkter tilbyder vi support via forskellige kanaler - udover vores hjælpecenter med hjælpe-artiklerne hvor du befinder dig nu.

Mail:

Du kan sende en mail til support@praxis.dk.

Der oprettes herefter automatisk en supportsag som vil blive behandlet af en supportmedarbejder.

Mailen bedes indeholde en beskrivelse af din problemstilling. Medsend dels link til forløb/opgave/webbog etc. samt skærmdumps der illustrerer problemstillingen. Giv også gerne eksempler på brugere med fejlen (hvis det ikke er dig selv der oplever denne).

Angiv også gerne dit UNI-Login (blot brugernavn) samt et telefonnr.

Så får du hurtigst og bedst muligt svar.

Telefon:

Som lærer har du også mulighed for at kontakte vores support telefonisk. Du kan se telefonnummeret via en nyhed i PraxisOnline som er tilgængleig når du logger ind som lærer i PraxisOnline.

Nyhed i PraxisOnline

Vi gør vores bedste for at kunne besvare dit spørgsmål over telefonen. Men skulle det ikke være muligt vil der blive oprettet en supportsag med de nødvendige oplysninger og du vil herefter modtage svar via mail.

Chat-funktionen:

Chatfunktionen er åben når vi har ledige ressourcer til dette. Denne funktion er tiltænkt til hurtige spørgsmål - og såfremt svaret på dit spørgsmål kræver en større udredning vil du opleve at der oprettes en supportsag.

I dette tilfælde får du svar på mail.

Du finder chat-funktionen fra et iPraxis-forløb ved at klikke på Hjælpe-boblen nederst.

Først bedes du indtaste et emneord for dit spørgsmål og tjekke om svaret på dit spørgsmå allerede findes i de foreslåede hjælpeartikler. Klik evt. på Vis mere for at få vist flere resultater.

Herefter kan du vælge LiveChat

hvis der er en ressource logget på - eller Kontakt os.

LiveChat vil stille dig videre til en ledig ressource og en live-chat starter. Kontakt os vil afsende en mail som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Desværre oplever at denne funktion ofte misbruges  - derfor vil du måske blive spurgt om dit UNI-login brugernavn så vi kan identificere hvem du er.