Licenser til materiale i praxisOnline

Der er forskellige måder at licenser tildeles på. Dette afhænger af hvilke licenser skolen har købt og hvilket materiale det drejer sig om.

Licens til webbøger

Webbøger indikeres med turkis topbanner.

Licens til webbøger tildeles enten som flat-rate licens (hvis skolen har købt dette) eller via en aktiveringskode som kan købes hos os.

Hvis skolen har købt flat-rate licens slår licensen igennem til brugeren når UNI-login er tilknyttet den profil man logger ind med. Det er en forudsætning at UNI-Login er tilknyttet den licensejende institution.

Du kan se hvordan du tilknytter dit UNI-Login til din profil her

Hvis du efter tilknytning af dit UNI-Login fortsat oplever problemer med at bogens indhold er låst vha. hængelås kan du læse mere her

Licens til iPraxis forløb

Her skelnes mellem Praxis-skabeloner og tilpassede skabeloner.

Praxis-skabeloner indikeres med orange topbanner:

Licens til disse skabelonforløb tildeles enten via en flat-rate licens eller via en aktiveringskode som kan købes hos os.

For at en Praxis-skabelon kan bruges af dig som lærer skal den først kopieres til dit eget forløb.

Når skabelonen er kopieret til dit eget forløb indikeres den med blåt topbanner og herefter kan licensen deles med elever og lærerkolleger vha. den til forløbet knyttede aktiveringskode.

Se mere om hvordan du kopierer og deler et forløb her

Når du deler aktiveringskoder med dine lærerkolleger og elever skal du derfor være opmærksom på at hvis aktiveringskoden er til et forløb du har kopieret giver aktiveringskoden kun adgang til dette specifikke forløb.