Oprettelse af administrator - mobilmissioner

Hvis en lærer skal kunne oprette nye missioner i missionskataloget skal læreren have administratorrettigheder i den mobilmission hvor dette ønskes.

Skolen skal skrive en mail til support@praxis.dk med:

• navn, tlf. og email på den/de personer, der skal fungere som mobilMission-administratorer
  • skole
  • hvilke mobilMission de hver især skal have adgang til - se listen her
  • deres UNI-login-brugernavn (ikke password)

Husk også at give de pågældende besked om, at de er udpeget som mobilMissionadministrator og anbefal dem evt. at se vores webinar for administratorer, som du finder på Praxis' hjemmeside.

Når administrator er oprettet kan administratoren oprette nye missioner til mobilMissionen, tildele læreradgang til øvrige kolleger etc.

Se mere om at administrere mobilMissioner her