Sletning af elever fra iPraxis-forløb/slet elev fra iPraxis-forløb

Der skelnes mellem følgende scenarier i forbindelse med sletning af elever fra et iPraxis-forløb.

A: 
hvor der er tale om at alle eleverne på holdet stopper og nye starter op. Det løses ved at man kopierer kurset og herefter deler det nye kopierede kursus med de nye elever vha. elevkoden til det nye kopierede kursus.

B:
der er løbende af/- og tilmeldinger til kurset.
Altså elev x skal være tilmeldt kurset Januar, Februar og elev y skal være tilmeldt kurset Februar og marts.

Dette tilfælde løses p.t. ved at man retter henvendelse til support@praxis.dk med et link til kursus (eller elevkoden) samt oplysning om hvilke elever der ønskes slettet. 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk