Opgradering af statusbar

Statusbaren er kommet i en ny og forbedret udgave - derfor skal du opgradere statusblokken.

Har du valgt standard indstillingerne i blokken, kan du bare trykke knappen 'Opgrader'.

Har du tidligere fravalgt enkelte aktiviteter i blokken, kan du trykke på 'Opgrader' og efterfølgende vælge indstillinger for blokken for at fjerne de aktiviteter, du ikke vil have med i blokken.

Husk også at vælge hvordan statusbaren skal vises hvis den er lang - altså Squeeze (klem), Scroll (med rullepanel) eller Wrap (hvor den blot vises over flere linjer) samt om du ønsker, at der skal vises ikoner for fremdrift i baren.

Pt. findes blokken desværre kun på engelsk.