Flytte elementer/sektioner i iPraxis (lærer)

Såfremt du ønsker at flytte elementer i iPraxis bedes du først sikre dig, at du er i redigerings-mode (klik på knappen Redigér øverst til højre).

Du kan flytte:

Hele sektioner ved at klikke på  øverst til venstre i sektionen, holde venstre musetast nede og trække sektionen derhen, hvor du gerne vil have den. Du kan også dobbeltklikke på ikonet, så får du en boks op med overskrifterne på alle sektionerne. Klik på en overskrift og sektionen bliver placeret under den sektion, hvis overskrift du klikker på.

Indholdselementer: du flytter enkelt-elementer på samme måde som sektioner.

Underordne: Du kan også vise at et element er underordnet et andet ved at rykke det ind, så man kan se at det er et ”underelement” til elementet ovenover. Det gør du under ”Indstillinger” til højre for et element.