Se lærervejledning i webBog? (lærer)

Lærervejledninger til webBogen er knyttet til de enkelte elementer, fx til en konkret opgave eller en målbeskrivelse. Du finder disse vejledninger ved de enkelte elementer.

Med udgangspunkt i bogen Matematik, EUD/EUX, D-C   vil der eksempelvis være en vejledning hvis du folder afsnittet Om Matematik D-C ud. Vejledningen kan ses ved at klikke på 'Vejledning' i skærmbilledet nedenfor:

Vejledningen er information, som knytter sig til elementet. I eksemplet ovenfor er vejledningen tilknyttet en målbeskrivelse - den kan som nævnt også være tilknyttet en opgave, hvor der kan være information om fx forberedelse, motivation eller differentieringsmuligheder.

Vejledningerne er henvendt til læreren, og eleven kan ikke se dem.