Brug Googledokumenter og -regneark i iPraxis (lærer)

I iPraxis er der links til Google-dokumenter, fx i opgaver med skriftligt arbejde.

Når eleven klikker på et link til et Google-dokument eller et regneark, åbnes dokumentet automatisk på elevens Google-drev. Det kræver, at eleven har en Google-konto og er logget ind.

Det er gratis at oprette og benytte en Google-konto. Søg på Google efter information om, hvordan man gør, fx her. Du kan også finde flere film på YouTube om dette.

Det er muligt at dele dokumenter. På den måde kan flere elever arbejde sammen om at skrive i et fælles dokument eller regneark.