Noter i webBog (lærer, elev)

Hvis du vil tage noter i webBogen eller overstrege tekst, skal du bruge et eksternt noteværktøj. Du kan fx bruge Diigo.

Med Diigo kan du:

1. overstrege tekst med forskellige farver
  2. sætte post it-lapper med dine noter ind i webBogen overalt på siden
  3. gemme skærmbilleder
  4. dele dine noter og skærmbilleder med andre elever.

I praksis downloader du en værktøjsskinne til din browser. Vær opmærksom på, at Diigo kan opføre sig lidt forskelligt, alt efter hvilken browser du bruger.

Du kan bruge Diigo til al webtekst. Med Diigo kan du derfor også overstrege tekst og lægge noter på fx Wikipedia og andre hjemmesider og have et samlet overblik over dine noter.

Du kan også bruge andre programmer, fx Microsoft OneNote. OneNote er en digital notesbog, hvor man kan samle noter og andet, som man vil bruge i forbindelse med sin læring.