Login praxisOnline FØRSTE GANG (lærer, elev)

Er det første gang du skal logge ind i i praxisOnline, skal du oprette en profil og tilknytte dit UNI-login. Følg vejledningen nedenfor.

Såfremt det ikke er første gang du skal logge ind i praxisOnline kan du i stedet benytte denne vejledning

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg 'OPRET PROFIL'

2. Opret dig med navn, mail og find på et kodeord - accepter betingelser og scroll helt ned i bunden af siden og klik på 'Opret'.

Du bliver automatisk logget ind.

Vi anbefaler at du tilknytter dit UNI-Login til din profil. Se hvordan du tilknytter UNI-login her:

Se hvordan du aktiverer en licens vha. en udleveret licenskode her:

Se hvordan du finder de læremidler du skal bruge her: