Login praxisOnline FØRSTE GANG (lærer, elev)

Hvis du ikke tidligere har haft en profil på praxisOnline kan du benytte nedenstående vejledning. Såfremt du tidligere har haft en profil på praxisOnline er det vigtigt at du IKKE opretter en ny profil men derimod tilpasser den eksisterende profil med evt. nye oplysninger.

Såfremt det ikke er første gang du skal logge ind i praxisOnline kan du i stedet benytte denne vejledning

Nedenfor kan du se vejledningen hvis du ikke tidligere har haft en profil på praxisOnline og ønsker at oprette en profil. Hvis du har et UNI-login anbefaler vi at du følger vejledningen benævnt Med UNI-login. Har du ikke et UNI-login kan du følge vejledningen benævnt Uden UNi-login.

Med UNI-login:

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg "OPRET PROFIL"

2. Vælg derefter "Opret en bruger med dit Uni-Login"

3. Udfyld de oplysninger der ikke er udfyldt automatisk

4. Accepter herefter betingelserne og vælg "OPRET BRUGER"

Du bliver herefter automatisk logget ind og får automatisk tilknyttet de licenser der kan tilknyttes via dit UNI-login.

Uden UNI-login:

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg "OPRET PROFIL"

2. Udfyld dine brugeroplysninger manuelt, herunder kodeord

3. Accepter herefter betingelserne og vælg "OPRET BRUGER"

4. Du bliver herefter automatisk logget ind og får automatisk tilknyttet de licenser der kan tilknyttes via dit UNI-login.