Login praxisOnline FØRSTE GANG (lærer, elev)

Første gang, du logger ind i praxisOnline, skal du oprette en profil og tilknytte dit UNI-login. Næste gang kan du bare logge ind. Nedenfor kan du læse hvordan. Du kan også læse, hvordan du får dine læremidler at se, hvis du har fået en aktiveringskode.

Opret profil

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg 'OPRET PROFIL'

2. Opret dig med navn, mail og find på et kodeord - accepter betingelser og scroll helt ned i bunden af siden og klik på 'Opret'.

Du bliver automatisk logget ind. Næste gang foregår login således:

Log ind i praxisOnline

1. Klik på LOG IND.

2. Log ind med mail og password.

Tilknyt UNI-login

1. Tilknyt UNI-login ved at klikke på ikonet for ‘Min profil’.

2. Klik på 'Forbind UNI-login’ (du kommer evt. til en UNI-login-side, hvor du skal logge ind - du kommer automatisk tilbage til praxisOnline-siden).

Aktiveringskode

Har du fået en aktiveringskode til en webBog eller et iPraxisforløb, skal du selv aktivere dette læremiddel. Hvis ikke du har fået en aktiveringskode, skal du springe dette skridt over.

1. Skriv koden i feltet 'Indtast aktiveringskode' ude til venstre og klik 'Aktivér'.

OBS!:

Hver kode kan kun aktiveres en gang pr. profil. Når først produktet er aktiveret skal dette genfindes enten fra listen 'FAVRORITTER' eller ved hjælp af søgeværktøjerne.

Se dine læremidler

1. Klik på ‘SØG’ for at komme til boghylden.

2. Klik herefter på ‘MINE LICENSER’ for at få vist en oversigt over de produkter (webbøger og forløb) som du har licens til - enten via en indtastet aktiveringskode og/eller fordi dit UNI-Login er tilknyttet en institution med flat-rate licenser.