Opret missioner i mobilMission/minMission (admin)

Det er kun administratorer i mobilMissionen der kan ægge nye missioner ind i selve missionskataloget i mobilMission/minMission, hvor alle kan se dem.

Dog kan en lærer oprette egne missioner og finde dem frem igen ved søgning (marker i feltet ”Oprettet af mig”) - men det er kun læreren selv der kan finde egen opettede missioner.

Nedenstående vejledning tager udgangspunkt i en bruger med administratorrettigheder.

Opret nye missioner (admin)
Du skal være logget ind i cockpittet i den mobilMission/minMission, der skal have tilføjet nye missioner. Klik herefter på 'Missionskataloget' og på 'Opret ny'. Udfyld de tomme felter:

Titel: Her giver du missionen en titel (det anbefales, at den er unik og genkendelig, så det efterfølgende er nemt at søge efter den).

Kategori: Vælg den kategori, der passer bedst

Type: Vælg mellem 'Gamemaster mission' og 'Elev mission'.

• Gamemaster mission er kun er synlig, når gamemaster tildeler den til en elev.
  • Elev mission er synlig for alle elever hele tiden

Verifikation: Vælg hvem der skal godkende missionen ('Gamemaster' eller 'elev'). Der er fordele og ulemper her. Når læreren godkender missionerne, så er læreren suveræn dommer. Når eleverne godkender hinandens missioner, er læreren ikke 'flaskehals', og eleverne får lejlighed til at diskutere stoffet igen for at retfærdiggøre godkendt/ikke godkendt mission.

Deltagere: Vælg mellem individuel eller gruppemission

Antal besvarelser: Vælg hvor mange billeder/film - er kan max vælges 10 (eleven vælger selv, om der besvares med billeder eller film).

Points: Vælg hvor mange point en korrekt besvaret mission giver.

Tidsfrist: Vælg hvor lang tid eleven har til at løse missionen.

Beskrivelse: Sørg for at lave en kort og tydelig beskrivelse af missionen. Her kan du evt. også skrive, om eleven skal besvare med billede eller film.

Upload til sidst et billede og evt. Youtube klip. Billedet har stor visuel betydning, når eleverne søger efter en mission.

Klik nu på 'Opret Mission'. Missionen ligger nu og kan søges frem i missionskataloget (hvis det er en elev mission) eller tildeles dine elever (hvis det er en gamemaster mission).