Opret hold i mobilMission/minMission (lærer)

Åbn cockpittet for den mobilMission, du ønsker eleverne skal spille med.

Klik på 'Administration' i den sorte bjælke i venstre side.

Klik på 'Opret Nyt hold'. Udfyld herefter navn, periode og rundelængde:

Navn: Vælg et holdnavn. Det anbefales at navngive med reference til både skolen og holdet. Navnet skal være unikt (evt. samme holdkode som I bruger i Jeres administrative system).

Periode: Vælg et tidsrum, hvor spillet skal være aktivt (spillet kan ikke efterfølgende forlænges eller forkortes - man skal oprette et nyt hold, når spillet er slut, hvis man vil spille igen).

Spilperioden inddeles i mindre spilrunder (se 'Rundelængde' neden for). Efter hver spillerunde nulstilles pointtavlen, og eleverne starter på en frisk.

Rundelængde: Vælg hvor lang en spillerunde skal være (mellem 1-30 dage). En god varighed er  eks.vis 14 dage. Når en runde er overstået nulstilles alle points, og en ny runde i spillet begynder.

Når du til sidst klikker på 'Opret', genereres et unik hold ID, som er nøglen til spillet. Når eleverne tilgår appen, logger de sig ind med UNI-login og dette unikke hold ID.

Sørg for at tilknytte dig selv som lærer, ved at udfylde navn og UNI-login brugernavn og klik på 'Tilføj'. Du kan også tilknytte kolleger, hvis I er flere lærere, der skal spille med holdet.

Du kan ikke tilknytte eleverne manuelt. De bliver automatisk oprettet ved login, når de indtaster hold ID.