Tildel mission i mobilMission/minMission (lærer)

Du skal først være logget ind i lærerens/administratorens cockpit i den mobilMission/minMission, du ønsker at eleverne skal spille.

Vælg det hold, du ønsker at tildele missioner (øverste højre hjørne). Vælg herefter den eller de elever, der skal have missioner. Klik på gem, og du er nu klar til at tildele missioner.

Du kan se alle missioner, som ligger i en lang liste. Brug evt. søgefunktionen 'Fritekst' til at søge efter missioner, eller sorter på kategori og/eller type.

Du kan se detaljer om missionen ved at klikke på overskriften.

Du tildeler missionen ved at klikke i boksen til venstre for missionen. Hvis du vælger missioner, som eleverne skal løse alene, kan du tildele flere missioner af gangen. Vælger du gruppemissioner, må du tildele af flere omgange.

Klik til sidst på 'Opret' - så er missionen/missionerne tildelt, og eleverne kan logge ind i den tilhørende app og gå i gang med at løse dem.