Godkend mission i mobilMission/minMission (lærer)

Du skal være logget ind i lærerens/administratorens cockpit i den mobilMission/minMission, du vil godkende missioner i.

Klik på 'Godkend missioner' i venstre side.

Her ser du en liste med navne på alle de elever, som har besvaret en mission og indsendt besvarelse til godkendelse.

Vælg en elev og gennemse besvarelsen. Du kan give 'feedback' til eleven, og du kan tildele eleven et badge som anerkendelse for besvarelsen.

Herefter skal du klikke enten 'Afvis' eller 'Godkend' mission. Så snart du har gjort det, vil eleven få besked i sin mobilMissions app (eleven skal opdatere sin skærm ved at 'hive ned' i skærmbilledet).