Login i cockpittet i mobilMission/minMission (admin)

Skriv URL'en i browseren til den mobilMission/minMission, du vil bruge, eller klik neden for. Du logger herefter ind med UNI-login.

Se listen over missioner her

Bemærk at du skal være oprettet som administrator, inden du kan logge ind i cockpittet. Det kan du læse mere om her.

Bemærk også, at du ikke kan logge ind som elev i en app med dit UNI-login, når du er oprettet som administrator/lærer i cockpittet. Hvis du vil se appen fra elev-siden, skal du bruge et andet UNI-login.