Dele iPraxisforløb mhp. samarbejde (lærer)

Når du har kopieret et forløb og vil dele det med din kollega, skal du give din kollega den aktiveringskode, som genereres, når du kopierer forløbet.

Du kan læse, hvordan du kopierer forløb i en anden hjælpe-artikel (søg på 'Kopier forløb').

Aktiveringskoden genereres som nævnt, når du kopierer forløbet (se neden for). Der er dels en kode til elever, dels en til dine kolleger (lærer). Send 'AKTIVERINGSKODE - LÆRER' i en mail til din kollega.

Indtast aktiveringskoden

Når du har fået en aktiveringskode til et iPraxisforløb af en kollega - hvad gør du så?

1. Indtast koden i feltet 'INDTAST AKTIVERINGSKODE' ude til venstre (se billede).
  2. Klik på 'AKTIVER'.

Forløbet føjes automatisk til dine favoritter.

Rediger forløb

Du kan redigere forløbet to steder. Dels i forløbet, hvor du kan redigere indholdet, som dine elever arbejder med. Dels kan du redigere forløbets titel, beskrivelse, forsidebillede, mål o.l.

Rediger indhold

Find det forløb, som du vil redigere og klik på 'Gå til forløb'. Herefter klikker du på knappen 'Rediger'. Vær opmærksom på, at 'Rediger'-knappen kan sidde forskellige steder alt efter, hvilken skærm, du har. Neden for sidder knappen øverst til højre.

Rediger titel, beskrivelse, forsidebillede, mål o.l.

Du redigerer titel, beskrivelse, forsidebillede, mål o.l. fra praxisOnline-startsiden, hvor du kan søge efter materialer (se billede). Find det forløb, som du vil redigere og klik på 'Rediger'. Nu kan du ændre titel, beskrivelse, forsidebillede, mål o.l.