Login i praxisOnline med allerede oprettet profil (lærer, elev)

Første gang, du logger ind i praxisOnline, skal du oprette en profil og tilknytte dit UNI-login. Det kan du læse om her.

Nedenfor kan du læse om login EFTER første gang. Du kan også læse, hvordan du får dine læremidler at se, hvis du har fået en aktiveringskode.

Hvis du har oprettet en profil med et tilknyttet UNI-login så brug metoden benævnt

Login med UNI-login.

Hvis du har en profil uden et tilknyttet UNI-login så brug metoden benævnt

Login uden UNI-login.

Login med UNI-login:

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg "LOGIN"

3. Vælg herefter "Brug dit Uni-Login til at tilgå PraxisOnline" og klik på knappen "UNI●Login"

Hvis du allerede er logget ind med dit UNI-login vil du blive logget direkte ind i praxisOnline. Ellers vil du blive bedt om at logge ind med dit UNI-login.

Login uden UNI-login

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg "LOGIN"

3. Log herefter ind med din e-mailadresse og din adgangskode.

Når du er logget ind vil du kunne se de produkter som du har aktiveret en licens til - nogle licenser aktiveres blot ved at logge ind med UNI-login og andre kræver en aktiveringskode - under punktet "Dine produkter".

Såfremt du har oprettet nogle favoritter vil disse blive vist øverst under punktet "Favoritter".

Du kan se mere om favoritter i denne hjælpeartikel:

Tilføj læremiddel til favoritter