Login praxisOnline (lærer, elev)

Første gang, du logger ind i praxisOnline, skal du oprette en profil og tilknytte dit UNI-login. Det kan du læse om her.

Nedenfor kan du læse om login EFTER første gang. Du kan også læse, hvordan du får dine læremidler at se, hvis du har fået en aktiveringskode.

1. Login via login-knappen.

2. Hvis du har tilknyttet dit UNIl-login, så anbefaler vi, at du logger ind med UNI-login ved at klikke på UNI-login knappen nederst (du kan også logge ind med mail og kodeord og klikke på 'LOG IND').

3. Når du er logget ind, er 'Mine licenser' markeret. Nu kan du tilgå de webBøger og iPraxis-forløb, som din skole har købt adgang til. (Dette kræver dog log-in med UNI-login).

4. Såfremt du ønsker at sortere yderligere på de læremidler der vises kan du benytte listen 'FAVORITTER'. Du kan se mere i denne hjælpeartikel:

Tilføj læremiddel til favoritter