Editor, redigering i iPraxis (lærer)

I iPraxis råder du over en editor med alle almindelige redigeringsfunktioner.

Bemærk: for at få vist alle knapper i toppen af editoren skal du klikke på den første knap yderst til venstre så folder alle knapper ud.

Foldet ud:

Når du peger på en knap får du et tip om, hvad den bruges til.

Tip: kopiere fra Word: benyt knappen “Indsæt fra Word”, så undgår du at indsætte en masse specifikke wordkoder, fx fonte, som kan give et “ujævnt” layout.

Tip videoer: Bemærk at hvis du vil lægge en YouTube eller Vimeo video ind behøver du blot at kopiere linket ind i editoren der, hvor du gerne vil indlejre den. Så bliver den automatisk vist.

Matematik: Editoren har også en formel-editor, så lærere og elever nemt kan inddatere formler.

Bemærk: at det er en HTML-editor. Du kan indtaste HTML-kode ved at klikke på ikonet.

Derudover kan du også skrive LaTeX-kode direkte i editoren.