Hvad er mobilMission/minMission? (lærer)

mobilMission og minMission er mobilbaserede læringsspil, der giver mulighed for at tilføre undervisningen leg og bevægelse.

mobilMission er til eud/eux, mens minMission er til folkeskolen (7.-9. klasse). Sidst i artiklen kan de se en liste med de forskellige mobilspil. Eleverne spiller via en app og læreren styrer mobilmissionerne via et cockpit/styreprogram som tilgås fra en PC.

Spillet foregår grundlæggende på samme måde i de to udgaver, men indholdet, missionerne og de faglige læringsmål, er selvfølgelig forskellige, da de er tilpasset de forskellige målgrupper, uddannelser, niveauer/klassetrin.

Spillet afvikles i små runder. Her får eleverne tildelt og løser missioner, som alle er faglige opgaver kombineret med leg og bevægelse, dvs. læring, hvor kroppen er med. Eleverne får point for veludførte missioner.

Mere information

For mere info, se nedenstående. Da mobilMission og minMission som nævnt er grundlæggende ens i sit koncept, kan de fleste film og webinar neden for ses, uanset om du er interesseret i mobilMission eller minMission.

mobilMission til eud/eux (praxisOnline)

minMission til folkeskolen (7.-9, klasse)

• Læs mere på praxis' hjemmeside
  • Introduktionsfilm om minMission: Se film
  • Testemonials - hvad siger brugerne? Se film
  • Film om spillets flow - viser både lærerens cockpit (pc) og elevens app samtidig (27 min): Se film

Hvilke forskellige mobilspil findes?

mobilMission til eud/eux (praxisOnline)

Afsætning: AfsætningMission
Dansk: DanskMission
Engelsk: EngelskMission
Erhvervsfag: ErhvervsfagMission
Erhvervsøkonomi: EØMission
Fysik: FysikMission
IT: ITMission
Kemi: KemiMission
Matematik: MatMission
Organisation: OrgMission
Samfund: SamfMission
Teknologi: TekMission
Naturfag: Naturfagsmission

minMission til folkeskolen (7.-9. klasse)

Dansk: minmissiondansk
Matematik: minmissionmat
Engelsk: minMissioneng