Navigation i webBog (lærer, elev)

Til venstre i webBogen finder du indholdsfortegnelsen.

Som udgangspunkt kan du se bogens kapitler. Du folder indholdsfortegnelsen ud ved at klikke på pil op og ned ud for kapitlerne.

Hvis du klikker på kapiteloverskrifter og afsnit i indholdsfortegnelsen, kommer du frem til dem.

Du bladrer dig frem i bogen ved at klikke på pil til højre/venstre inde på bogens sider.

Du kan fastgøre indholdsfortegnelsen, eller du kan vælge at fjerne den, og derved kan du få et større læsefelt. Du fjerner indholdsfortegnelsen ved at klikke på krydset øverst til højre i indholdsfortegnelsen. Du henter indholdsfortegnelsen frem igen ved at klikke på ikonet for indholdsfortegnelsen. Du fastgør indholdsfortegnelsen ved at klikke på tegnestiften.

Indholdsfortegnelse.

Tegnestiften fastgør indholdsfortegnelsen.

Se endvidere denne vejledning for yderligere information:

Genveje i webBog