Hvad er praxisOnline? (lærer, elev)

praxisOnline består af tre læremiddeltyper til hvert grundfag på G1 og EUD/EUX:

• webBog – fagets kernestof
  • iPraxisforløb – tematiserede forløb med opgaver og aktiviteter
  • mobilMission – app til leg og bevægelse i undervisningen med et fagligt fokus

De forskellige læremiddeltyper spiller sammen, og der vil fx ofte være links fra iPraxis til webBogen.

Du kan læse mere om de enkelte læremiddeltyper ved at søge på dem via 'hjælp-knappen'.