Læs webBog på mobil (lærer, elev)

Du kan læse webBogen på din mobil (og på tablet og pc/mac). Indholdet vises forskelligt alt efter skærmens størrelse. På en lille skærm fylder indholdsfortegnelsen ofte hele skærmen.

Indholdsfortegnelsen genindlæses som udgangspunkt altid, når du skifter side, fx ved at bladre dig fremad i bogen. Det er godt, hvis du skal navigere, men det kan være tungt, hvis du skal læse meget.

Få et godt læseflow på mobil
Du kan fjerne indholdsfortegnelsen ved at klikke på krydset  . Nu genindlæses indholdsfortegnelsen ikke, når du bladrer, og du får et godt læseflow.

Du kan altid hente indholdsfortegnelsen frem igen ved at klikke på ikonet for indholdsfortegnelsen .