Login i mobilMission/minMission (lærer)

Skriv URL'en i browseren til den mobilMission/minMission, du vil bruge, eller klik på mobilMissionen i listen, som du finder her

Log herefter ind med UNI-login.

Bemærk, at du først kan logge ind, når du har fået tildelt adgang af din administrator. Spørg din administrator på skolen om dette. Det kan du læse mere om her.

Bemærk også, at du ikke kan logge ind som elev i en app med dit UNI-login, når du er oprettet som lærer i cockpittet. Hvis du vil se appen fra elev-siden, skal du bruge et andet UNI-login.