Opret badges i mobilMission/minMission (admin)

Skolen har mulighed for at oprette egne badges, som I kan tildele eleverne i mobilMission/minMission. Det er kun missionens administrator, der kan oprette badges.

Administrator skal være logget ind i cockpittet i den mobilMission/minMission, der skal have tilføjet nye badges.

Klik på 'Indstillinger for badges' nederst til venstre, så får du en liste over de badges, der allerede er oprettet. Her kan du klikke på 'opret badge'.

Titel: Find et navn til dit badge.

Beskrivelse: Lav en kort beskrivelse af dit badge.

Type: Vælg om det skal være et personligt badge (gives for en personlig præstation) eller et missionsbadge (gives for en veludført mission).

Piont: Vælg hvor mange points, der følger med dit badge.

Billede: Upload et billede (det visuelle badge).

Klik nu på opret.