Kopier indhold fra et iPraxisforløb til et andet eller samme via delekurv (lærer)

Du kan kopiere indhold mellem to iPraxis-forløb ved hjælp af 'Delekurven'. Det gør du ved at kopiere indholdselementer fra et iPraxisforløb ind i kurven. Herefter går du over i et andet iPraxisforløb, henter indholdet fra 'Delekurven' og indsætte det der.

Delekurven er personlig. Det er kun dig, der kan se det, du har lagt i delekurven.

Delekurven finder du i en boks udenfor selve forløbet (den kan være placeret forskelligt alt størrelsen på den skærm, du sidder ved). Undersøg og find din delekurv før du går i gang, så du ved, hvor den er (du skal være i rediger mode).

Følg denne vejledning for at kopiere indhold fra et iPraxisforløb til et andet.

1. Find det indholdselement, du vil kopiere og klik på 'Rediger'.

2. Vælg 'Kopier til delekurven'.

Hvis der er brugerdata gemt på den aktivitet, du ønsker at kopiere til delekurven, vil du blive spurgt om du vil inkludere brugerdata i kopien (se billede).Typisk bør du svare nej til dette. Indholdselementet dukker nu op i delekurven.

3. Find nu det iPraxis-forløb, hvor du vil indsætte elementet og find herefter 'Delekurven'. Du kopierer elementet ved at klikke på ikonet yderst til højre for elementet i 'Delekurven' (se pil neden for - når du holder musen hen over ikonet står der 'Kopier til kursus').

4. Herefter kommer der felter i alle sektioner, hvor du kan indsætte elementet (se billede neden for). Klik i feltet i den sektion, hvor indholdselementet skal være (du kan efterfølgende ændre på rækkefølgen i elementerne i sektionen).

OBS: Vær opmærksom på, at statusbaren ikke automatisk overvåger det nye element. Det kan du sagtens få den til - du kan se i denne film om statusbaren, hvordan du gør. Filmen varer ca 4 1/2 minut.