Feedback og karakterer for en opgave i iPraxis (lærer)

Der flere måde at give karakterer og feedback på i en opgave i iPraxis. Både karakterer og feedback styres fra opgavens indstillinger.

Ved at klikke på 'Opgaveadministration' og herefter på 'Indstillinger' åbnes menuen for indstillinger for opgaven.

Feedbacktyper

Hvis du gerne vil give eleven en skriftlige tilbagemelding på hans opgave, skal du sætte mindst et kryds i "Feedbacktyper".

Fold feltet Feedbacktyper ud:

Angiv indstillingerne for feedbacktyper på opgaven.

Ved at trykke på ? kan du se hvad de enkelte feedbacktyper betyder.

Har eleverne afleveret en Word-fil, hvor du gerne vil bruge Word-korrekturmarkering til rettelsen, skal du huske at sætte kryds i "Feedback-filer", for så kan du oploade din rettede Word-fil som feedback til eleven.

Karakterer

iPraxis er det muligt enten af angive en evalueringsscore fra 0-100, eller de mere alment kendt karakterskalaer som ses herunder.

Skala
Bestået
Ikke bestået, Bestået
7-trins skala
-3, 00, 02, 4, 7, 10, 12
Godkendt
Ikke godkendt, Godkendt
Godkendt/ikke godkendt
Godkendt, Ikke godkendt

Fold feltet Karakter ud:

Udfyld de ønskede indstillinger for karaktergivning på opgaven. Du kan få god hjælp ved at klikke på ? ud for de enkelte valgmuligheder.

Ønsker man ikke angive en karakter men udelukkende at give skriftlig feedback, så vælg "Ingen" i karakter.

Se i øvrigt følgende hjælpeartikel for yderligere informationer:

Ret opgaver