Fejl ved login i praxisOnline

• Hvis du oplever fejl ved login, kan det skyldes flere forhold:

Du har ikke tidligere oprettet en profil på praxisOnline og kan ikke genkendes af systemet. Du kan læse mere om at oprette en profil ved at klikke på nedenstående link:Login på praxisOnline første gang

• Du har allerede oprettet en profil på praxisOnline. Prøv at logge ind med dit UNI-login. Lykkes dette kan du tilpasse evt. e-mailadresse m.v. under punktet Min profil. Du kan se mere om at logge ind med UNI-login ved at følge denne vejledning: Login med oprettet brugerprofil

• Der er fejl i dit UNI-login - hvis det er dit UNI-login du forsøger at logge ind med. Du kan tjekke om du kan logge ind med dit UNI-login her. Hvis du kan dette/eller allerede er logget ind skal du kontakte os jvf. nedenfor. Kan du ikke logge ind her skal du kontakte din skoles UNI-login administrator som kan fejlsøge på dit UNI-login.

Kan du stadig ikke logge ind, bedes du sende en mail til support@praxis.dk. Beskriv dit problem og oplys:

• dit fulde navn
  • evt. e-mail-adresse, som du har brugt til login
  • UNI-login (kun dit brugerID)