Aktiver licens i praxisOnline/på iPraxis

Har du fået en aktiveringskode til en webBog eller et iPraxisforløb, skal du selv aktivere koden for at få adgang til indholdet.

Du skal være logget ind på praxisOnline.dk for at kunne aktivere koden. Du kan læse om login i en anden artikel (søg på 'Login praxisOnline').

1. Indtast koden i 'Indtast aktiveringskode' til venstre i skærmbilledet.

2. Klik på 'AKTIVÉR'. WebBog eller iPraxisforløb føjes automatisk til listen FAVORITTER.

Vær opmærksom på at hver aktiveringskode kan kun aktiveres 1 gang pr. profil.

Har du derfor allerede aktiveret koden og forsøger igen med samme aktiveringskode vil du få en fejlbesked om at koden allerede er aktiveret. I dette tilfælde skal læremidlet findes enten i listen "FAVORITTER" eller vha. søgeværktøjerne øverst.