Aktiver licens i praxisOnline/på iPraxis

Hvis du har fået oplyst en aktiveringskode til en webBog eller et iPraxisforløb, skal du selv aktivere koden for at få adgang til indholdet.

Du skal være logget ind på praxisOnline.dk for at kunne aktivere koden.

1. Log ind på praxisOnline.dk - du kan evt. se vejledningen her
  2. Klik på "AKTIVER EN LICENS"

3. Indtast aktiveringskoden og vælg "AKTIVÉR"

Herefter får du adgang til materialerne i den pakke som licensen giver adgang til. Materialerne vil du kunne finde under punktet Favoritter eller ved at fremsøge dem.

Vær opmærksom på at hver aktiveringskode kan kun aktiveres 1 gang pr. profil.

Har du derfor allerede aktiveret koden og forsøger igen med samme aktiveringskode vil du få en fejlbesked om at koden allerede er aktiveret. I dette tilfælde skal læremidlet findes enten i listen "FAVORITTER" eller vha. søgeværktøjerne øverst.