Jeg kan ikke se mine webBøger og iPraxisforløb (lærer, elev)

Kan du ikke se dine læremidler, kan det skyldes følgende mulige årsager:

• Din skole har ikke licens til produktet

• Du har ikke tilknyttet dit UNI-login til din profil. Se hvordan du gør her

• Dit UNI-login er ikke tilknyttet den skole, du er ansat eller går på

Du  kan tjekke om dit UNi-login er korrekt tilknyttet når du er logget ind på praxisOnline.dk . Følg følgende fremgangsmåde:

1. Klik på personikonet i værktøjslinjen øverst

2. klik  herefter på "MIN PROFIL" og tjek oplysningerne om dit UNI-login.

Såfremt dit UNI-login ikke er korrekt er det skolens it-support, der kan ændre denne.