Jeg kan ikke se mine webBøger og iPraxisforløb (lærer, elev)

Kan du ikke se dine læremidler, kan det skyldes følgende mulige årsager:

1. Din skole har ikke licens til produktet
  2. Du har ikke tilknyttet dit UNI-login til din profil. Se hvordan du gør her
  3. Dit UNI-login er ikke tilknyttet den skole, du er ansat eller går på. Det kan du se, hvis du klikker på 'MIN PROFIL' - se nedenfor

Under knappen 'Uni Login' står, hvilken skole du er tilknyttet. Såfremt tilknytningen ikke er korrekt er det skolens it-support, der kan ændre denne.