Tilknyt UNI-login til din profil på praxisOnline

For at tilknytte UNI-login til din profil på praxisOnline kan du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Log på praxisOnline.dk med din e-mail-adresse og password.

2. Tilknyt UNI-login ved at klikke på ‘Min profil’

3. Klik på 'Forbind UNI-login’ (du kommer evt. til en UNI-login-side, hvor du skal logge ind - du kommer automatisk tilbage til praxisOnline-siden). Når du er færdig skal der være et grønt flueben ved UNI-login.

Herefter vil du fremadrettet kunne logge på med dit UNI-login, når du ønsker at tilgå dine materialer på praxisOnline. Det har også den fordel, at du automatisk får adgang til de licenser som den institution, dit UNI-login er tilknyttet, har købt som flat-rate licenser.