Skift af banner- og baggrundsbillede i iPraxis (lærer)

I de fleste iPraxisforløb er der mulighed for at indsætte nyt banner- og baggrundsbillede. Det gælder både i iPraxisforløb med indhold, hvor der allerede er både banner- og baggrundsbillede, og i et helt tomt iPraxisforløb, hvor der hverken er banner- eller baggrundsbillede.

Vær opmærksom på, at det i enkelte forløb er meget besværligt at skifte banner- og baggrundsbillede. Her anbefaler vi, at du fjerner banner- og baggrundsbillede, hvis billederne ikke længere passer til dit forløb (se 'Fjern banner- og baggrundsbillede på gamle forløb' neden for).

Du kan hurtigt se, om du har mulighed for at skifte banner- og baggrundsbillede. Det har du, hvis blokken 'Rediger rumlayout' er til stede i dit kopierede iPraxisforløb, typisk i venstre side. Den ser således ud:

Når du klikker på 'Rediger rumlayout', får du mulighed for at oploade nye billeder (husk, at du skal være i rediger mode). Billederne skal være i et format og en størrelse, som passer til de anvisninger, der fremgår under redigeringen.

Fjern banner- og baggrundsbillede i forløb uden 'Rediger rumlayout'
Du fjerner banner- og baggrundsbillede i forløb uden blokken 'Rediger rumlayout' ved at klikke på pilen i banneret og vælge 'Skjul blokken' (husk at du skal være i rediger mode).