Brug praxisOnline til eksamen (lærer, admin)

Hvis eleverne skal benytte praxisOnline til eksamen, så kræver det, at skolen laver en 'Eksamens-netværksopsætning'. På den måde kan eleverne komme til tilladte ressourcer og ikke andet. Det kan du læse mere om her.

Med hensyn til adgang for censor kan der rettes henvendelse til support@praxis.dk med anmodning om adgang i en specifik periode. Vi skal bruge oplysning om censors navn, e-mail, UNI-Login (blot brugernavn), ønsket periode samt link til det materiale der ønskes adgang til.