Jeg har tilknyttet mit UNI-login, men jeg har stadig ikke adgang til webBogen - der er hængelås ud for kapitlerne

Hvis du har tilknyttet dit UNI-login, og du stadig ikke har adgang til din webBog (der vises hængelås ud for kapitlerne) kan det være fordi licensen ikke er opdateret.

Licenser opdateres, når man logger ind i webBogen. Prøv derfor at logge ud af webBogen og ind igen.

Sådan gør du:

1. Undersøg, om du er i webBogen.

2. Klik på dit navn i øverste høje hjørne.

3. Vælg 'Log ud'.

4. Log ind igen.

Nu er dine licenser blevet opdateret, og du har adgang til webBogen.

Hvis du stadig oplever problemer, så skriv til support@praxis.dk.