Opret gruppering til brug ved gruppeopgave (lærer)

I forbindelse med gruppeopgaver i iPraxis, kan du inddele grupper i grupperinger. Fx kan gruppe A, B og C være en gruppering, mens gruppe D, E og F kan være en anden. En gruppering kan arbejde med opgaver, som den anden gruppering ikke har adgang til.

Denne vejledning viser, hvordan du opretter en gruppering.

OBS: Du skal først oprette grupper, før du kan inddele dem i grupperinger.

Opret gruppering

1. I 'Indstillinger' vælger du 'Rumadministration', herefter 'Brugere' og tilsidst 'Grupper'.

2. Klik på fanen 'Gruppering' og herefter på 'Opret gruppering'.

3. Navngiv grupperingen og klik på 'Gem'.

4. Tilføj grupper til grupperingen ved at klikke på ikonet til højre (når du holder musen over det, står der: 'Vis grupper i grupperingen').

5. Tilføj/fjerne grupper vha. piletasterne. Klik herefter på 'Tilbage til grupperinger' for at gemme grupperingen.