Vælg din gruppe i forbindelse med gruppeaflevering - aktiviteten Gruppevalg (elev)

Hvis din lærer har givet mulighed for at du selv kan vælge hvilken grupppe du skal være med i - i forbindelse med gruppeaflevering eksempelvis - kan du vælge dette fra aktivitetstypen gruppevalg.

I skærmbilledet nedenfor vises en aktivitet af typen Gruppevalg - med navnet 'Vælg din gruppe til opgave 3'

1. Klik på aktiviteten af typen Gruppevalg

2. Vælg ønsket gruppe ved at markere i feltet 'Vælg' udfor gruppenavnet

3. Klik herefter på 'Gem mit valg' for at gemme dit gruppevalg

Du er herefter medlem af den ønskede gruppe.