Importer indhold fra et iPraxisforløb til tomt forløb (lærer)

Du kan importere indhold fra et iPraxisforløb til et tomt forløb ved hjælp af importfunktionen såfremt du ikke ønsker at kopiere alt indholdet til et nyt forløb via Kopier forløb funktionen i iPraxis.

1. Slå redigeringstilstand til og gå til 'Indstillinger'. Her vælger du 'Importer' og herefter åbnes en menu med iPraxisforløb, og du skal nu finde det forløb, som du vil kopiere fra. Brug evt søgefunktionen nederst.

2. Når du har fundet det forløb, du vil importere fra, markerer du det. Klik herefter på 'Fortsæt'.

3. Vælg 'Backup-indstillinger' - det vil sige de indstillinger, der skal gælde for det indhold, du importerer. Klik på 'Næste'

4. Vælg hvilke elementer, du vil importere. Vær opmærksom på, at du importerer indholdet til samme sektion, som det kommer fra - et element fra sektion 2 i forløb A importeres til sektion 2 i forløb B. Du kan dog senere ændre på rækkefølgen.

Tip: Er det lettest at tilvælge eller fravælge? Du kan som udgangspunkt markere alle elementer og fravælge - eller ingen elementer og vælge til (se billede).

5. Når du har valgt det indhold, der skal importeres, klikker du på 'Næste' i bunden af skærmbilledet.

6. Tjek at alle dine valg er rigtige og klik på 'Udfør import' nederst i skærmbilledet.

7. Når importen er udført, klikker du på 'Fortsæt'.

OBS: Vær opmærksom på, at statusbaren ikke automatisk overvåger de importerede elementer. Det kan du sagtens få den til - du kan se i denne film om statusbaren, hvordan du gør. Filmen varer ca 4 1/2 minut.

OBS: Du kan også bruge delekurven, når du vil importere indhold fra et forløb til et andet. Hvad der er lettest, afhænger af den konkrete situation og dit temperament.