Aktivering af licens i iPraxis (lærer)

Har du modtaget en aktiveringskode til en licens, som giver adgang til indhold (iPraxisforløb, ebøger eller webBøger) på praxisOnline? Eller skal du tilmelde dine elever til et iPraxisforløb? Så følg vejledningen nedenfor.

OBS: Alle aktiveringskoder skal kun indtastes én gang!

NB: Du skal være logget ind på praxisOnline for at kunne følge vejledningen. Hvis du ikke allerede er logget ind, kan du læse hvordan her.

• Find din aktiveringskode
  • Gå til praxisOnline (husk at logge ind)
  • Indtast koden i feltet 'Indtast aktiveringskode' ude til venstre

• Klik på Aktivér til højre for feltet, hvor du indtastede aktiveringskoden

Du har nu aktiveret din licens.

Tilmelding af elever

Dine elever bliver tilmeldt på præcis samme måde, men for at få en aktiveringskode til dine elever skal du først kopiere det iPraxisforløb, som eleverne skal arbejde med og herefter skal du give eleverne en aktiveringskode.

Du kan læse hvordan du kopierer et iPraxisforløb her.

Følg nedenstående vejledning for at finde aktiveringskoden til dine elever, når du har kopieret iPraxisforløbet eleverne skal arbejde med.

• Find iPraxisforløbet eleverne skal arbejde med

Hvis forløbet ikke kan findes under dine favoritter til venstre, kan du søge alle dine forløb frem på praxisOnline, ved at vælge 'Mine forløb' under 'Materialetype'.

• Klik på 'Mere' i dine favoritter ved at holde musen henover forløbet (Hvis du har fundet forløbet ved at søge det frem, skal du klikke på 'Vis mere')
  • Kopier 'Aktiveringskode - Elev', som står midt på siden

• Giv nu koden til dine elever
  • Eleven skal nu indtaste aktiveringskoden, som beskrevet ovenfor, eller som beskrevet i artiklen til eleverne, som findes her

Det anbefales, at eleverne herefter føjer forløbet til deres favoritter, så de let kan finde det igen.