Aktivering af licens (lærer)

Har du modtaget en aktiveringskode til en licens, som giver adgang til indhold (iPraxisforløb, eBog+ eller webBøger) på praxisOnline? Eller skal du tilmelde dine elever til et iPraxisforløb?

OBS: Alle aktiveringskoder skal kun indtastes én gang!

NB: Du skal være logget ind på praxisOnline for at kunne følge vejledningen. Læs mere om logins her.

• Find din aktiveringskode
  • Log ind på praxisOnline
  • Indtast koden i feltet 'Indtast aktiveringskode' til venstre

• Klik på Aktivér til højre for feltet, hvor du indtastede aktiveringskoden

Du har nu aktiveret din licens.

Tilmelding af elever

Dine elever bliver tilmeldt på samme måde. Først skal du kopiere det iPraxisforløb, som eleverne skal arbejde med, og herefter skal du give eleverne en aktiveringskode.

Du kan læse hvordan du kopierer et iPraxisforløb her.

For at tilmelde dine elever skal du:

• Finde iPraxisforløbet eleverne skal arbejde med

Hvis forløbet ikke kan findes under dine favoritter til venstre, kan du søge alle dine forløb frem på praxisOnline, ved at vælge 'Mine forløb' under 'Materialetype'.

• Klik på 'Mere' i dine favoritter ved at holde musen henover forløbet (Hvis du har fundet forløbet ved at søge, skal du klikke på 'Vis mere')

• Kopier 'Aktiveringskode - Elev', som står midt på siden

• Giv koden til dine elever
  • Eleven skal nu indtaste aktiveringskoden, som beskrevet ovenfor, eller som beskrevet i artiklen til eleverne, som findes her

Det anbefales, at eleverne herefter føjer forløbet til deres favoritter, så de let kan finde det igen.