Hvad er et iPraxisforløb? (elev)

Et iPraxisforløb er et digitalt læringsforløb, der består af en række aktiviteter og opgaver, som handler om det samme tema eller emne. Aktiviteter og opgaver i iPraxis kan fx være:

Afstemning
Her skal du tage stilling til et udsagn ved at vælge én af flere svar muligheder.

Forum
Her er der tale om dialog mellem elever, som skriver forskellige indlæg.

Opgave
Her skal du lave en skriftlig opgave, som skal afleveres.

Opslagsværk
Her kan man lave en ordbog fx over faglige begreber.

Spørgeskema
Her besvarer du et spørgeskema.

Quiz
Her laver du en quiz eller et andet spil, fx Krydsord eller Hvem vil være millionær?

Wiki
Her opbygger du en wiki sammen med andre.

iPraxis spiller sammen med forskellige webBøger, og der vil fx ofte være links fra iPraxis til webBogen.

Du kan læse om webBogen ved at søge på dette via 'Hjælp-knappen'.