Se det eleven ser - skift rolle i iPraxis (lærer)

Du kan se det, som eleven ser i iPraxis ved at skifte din rolle fra lærer til elev.

Du skal først åbne et forløb hvor du har redigeringsadgang.

Herefter kan du klikke på din profil og følge nedenstående vejledning:

1. Klik på 'Skift rolle til' nederst i ovenstående skærmbillede

2. Herefter får du vist en liste over de mulige roller du kan skifte til. Listen vil derfor ikke indeholde samme muligheder som nedenfor. Klik herefter på 'Elev'.

Nu er du midlertidigt elev, og du kan se iPraxisforløbet, som eleven ser det.

Du skifter tilbage til din almindelige lærerrolle ved at klikke samme sted på 'Skift til min almindelige rolle'.