Tilføj læremiddel til favoritter (lærer, elev)

Du kan tilføje de læremidler, som du oftest benytter, til dine 'Favoritter'. På den måde kan du meget nemt finde dem igen. Følg denne vejledning:

1. Log på praxisOnline

2. Find læremidlet, som du vil tilføje til 'Favoritter'. Se evt. denne film om, hvordan du søger efter relevante læremidler på praxisOnline.

3. Klik på det ønskede læremiddel og vælg 'Føj til favoritter'

4. Du har nu tilføjet læremidlet til dine 'Favoritter'. Du kan se det på listen til venstre.

5. Klikker du på titlen på listen med favoritter, kommer du direkte til læremidlet. Holder du i stedet musen over titlen, får du adgang til knappen 'Mere'. Klikker du på denne knap kommer du til læremidlets informationsside.