Auto-opret gruppe til gruppeopgave i iPraxis (lærer).

Hvis du vil oprette en gruppeopgave i iPraxis, skal du først oprette grupper.

Denne vejledning viser, hvordan du auto-opretter en gruppe (du kan også selv oprette en gruppe eller importere en gruppe)

Auto-opret grupper

1. I 'Indstillinger' vælger du 'Rumadministration', herefter 'Brugere' og til sidst 'Grupper'.

2. Vælg 'Auto-opret grupper'

3. Udfyld som minimum de obligatoriske felter. Overvej ved de enkelte punkter:
  • Generelt: Skal grupperne auto-oprettes med udgangspunkt i antal grupper eller antal gruppemedlemmer?
  • Gruppemedlemmer: Skal eleverne selv skal vælge grupper (her kan du bruge aktiviteten 'Gruppevalg'), eller skal de fordeles tilfældigt eller fx alfabetisk til grupperne?
  • Gruppering: Skal grupperne samles i grupperinger (fx kan gruppe A, B og C være en gruppering, mens gruppe D, E og F kan være en anden - de to grupperinger kan arbejde med forskellige opgaver)?

4. Klik på 'Gem' for at gemme eller evt. 'Afprøv' for at afprøve funktionen inden indstillingerne gemmes.