Visning af sektioner / emner - én pr. side eller alle

Alle sektioner/ emner vises som standard på én side. Det vil sige at de alle vises med alle indholdselementer på forløbets forside. Man kan ændre denne indstilling til “Vis én enkelt”.

Vælg Indstillinger > Rumformat > Rumlayout > Vis én sektion pr. side.

Det bevirker at kun den første sektion er foldet ud. De øvrige folder man ud ved at klikke på overskriften. Når man har foldet en sektion ud kan man springe fra en sektion til en anden via pile og en dropdownliste under sektionen. Formatet er særligt anvendeligt, hvis man har et meget stort forløb og sektioner med mange elementer.