Ændringer omkring UNI-login

For at øge datasikkerheden laver leverandøren af UNI-login en ændring i den måde UNI-login behandles på.

Det betyder at alle UNI-logins der bruges på praxisOnline skal være forbundet med CPR-nr fra din skoles side. Er det ikke det kan du opleve problemer med login og med at få adgang til skolens licenser.

Langt de fleste bruges login er i forvejen forbundet med dit CPR-nr. Hvis du eksempelvis har kunnet logge på med dit Nem-ID er dit UNI-login allerede forbundet med dit CPR-nr. og du behøver ikke foretage dig yderligere.

Hvis du vil være sikker på, at netop dit UNI-login er forbundet med CPR-nr., kan du logge på mit.unilogin.dk og tjekke om din skole fremgår af listen under punktet Mine institutioner.

Hvis din nuværende skole ikke fremgår her, skal du kontakte din skoles UNI-login administrator, da det desværre ikke er noget vi kan hjælpe med.