Login på praxisOnline med e-mail og adgangskode

Såfremt du har brug for at logge ind på praxisOnline med blot din e-mail og din adgangskode (dvs. uden UNI-login) kan du følge nedenstående vejledning. Vejledningen fortæller også hvad du skal gøre hvis du har glemt din adgangskode.

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg "LOGIN"

3. Log herefter ind med din e-mailadresse og din adgangskode. Det er den e-mail du har anvendt da du oprettede din profil.

Såfremt du har glemt din adgangskode kan du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg herefter "HAR DU GLEMT DIN ADGANGSKODE". Så vil du indenfor få minutter modtage en e-mail med en vejledning i at få nulstillet din adgangskode. Husk at tjekke dit spam-filter.

Hvis du får en fejl om at din e-mailadresse ikke findes og du ikke kan huske hvilken  e-mailadresse du har brugt til at registrere din profil er du nødt til at kontakte support@praxis.dk. Oplys venligst dit fulde navn og dit brugernavn til UNI-login.