Konsekvenser i Integrationsløsninger, Moodle og IDSP

STIL har varslet nedlukning af systemer i forbindelse med konflikten Det har følgende konsekvenser for systemer, som Praxis tilbyder og hvor der hentes data fra STIL. (eksempelvis EASY-A, UNI-login etc)

Integrationsløsninger

Integrationsløsninger vil blive stoppet og der vil ikke længere automatisk blive oprettet elever, lærer eller rum/læringsforløb.

Praxis Integrationsløsninger omfatter: Integration til Fronter, Moodle, Easytool, Elevplan SMS-sender mm.

IDSP

Sitet vil kører videre, men brugeroprettelse vil blive stoppet. Passwordskift, der synkroniseres med UNI-login, vil blive lagt i kø og køen vil blive afviklet med UNI-login, når UNI-login igen er tilgængelig.

Moodle

Moodle vil køre videre, men anvender sitet UNI-login (ægte UNI-login, hvor brugeren redirectes til UNI-login websitet) vil brugerne ikke kunne logge på Moodle.

Hvad vil ægte UNI-login sige?

Ser brugerne boksen illustreret herunder, når de logger på, vil de IKKE kunne logge på Moodle. Ser brugerne andre login-visning, vil de stadig kunne logge ind.